onsdag den 13. marts 2013

Så blev den fine hue færdig - og ikke et øjeblik for tidligt, nu hvor vinterkulden igen har gjort sit indtog i Danmark. Fik lige lov at tage et par billeder af den i brug inden formiddagsluren - og det var et øjeblik med smil og godt humør trods feber og kvalme på grund af 5 måneders vaccine i går... Teo er godt nok over seks måneder nu (hvor bliver tiden af?) men grundet RS virus og en uendelig forkølelse har vi været nødsaget til at vente... og vente med vaccinen.



Er rigtig tilfreds med resultatet - og denne gang kan den frit komme over hovedet uden brok. Og så passer den så fint til den lille body i samme garn. Selv om kanterne er bomuld og selve huen er merinould, ser man ikke rigtig kvailtetsforskellen, hvilket jeg synes er skønt - og det gør Teo også, for han HADER alt uld, hvis det kradser det mindste.... 

TIl slut lige et par glimtbilleder fra vores lejlighed, som jo snart skal børnesikres - hvilket betyder at alle nips og farlige genstande skal fjernes fra rækkevidde af små tykke babyhænder... Hvordan er det lige man sikre sig, at det er gjort ordenligt???


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: