torsdag den 14. marts 2013

Kært barn har mange navne...

Og er også meget fotograferet... Har igen været rundt og kigge lidt i blogland, for at finde noget nyt og spændende at dele i denne lille fine verden - og faldt over denne photo challenge hos Fri und Frei, som har en meget fin blog herinde...
Et billede af spiren/spirerne hver uge i 2013... Er jo godt nok lidt sen til at opdage udfordringen, bedre sent end aldrig, som de kloge siger, så hopper alligevel glad med på vognen, for sikke en skøn idé!
Som skrevet tidligere har vi stadig en lidt pylret dreng efter to måneder med RS-virus, influenza, almindelig forkølelse og senest en (noget forsinket) 5 mdrs vaccine, hvilket har gjort den seneste tid lidt svær foto-wise, da jeg endnu ikke helt mestrer at tage billeder af Manne, mens han sidder og putter hos mig. Her kommer første forsøg dog - måske udfordringen også kan forbedre ens foto skills?

11/52... Kom til at snakke med Martin om kælenavne og forsøgte at tælle op, hvor mange vi har haft til Manne i hans 7 måneder lange liv :)

  1. Da han lå i maven var han Frøen, fordi han var sig lille og hoppede så meget.
  2. Da han kom ud var der stadig Frø over ham, men jeg følte alligevel, at Frøen var den han var inde i maven, så han blev hurtigt til Lillefisen.
  3. Det hang dog ikke rigtig fast... (Og nu begynder navnene at blive liiiiidt mere beskrivende, hvis man kan sige sådan)... Han blev til Remouladerøven.
  4. Det gav dog hurtigt plads til Remouladerouladen, hvilket blev forkortet til
  5. Rouladen. Det hang ved indtil han begyndte at sige lyde - især var en genkendelig, når han blev utilfreds, nemlig:
  6. Nini, hvilket han stadig bliver kaldt i skøn blanding med 
  7. Manne (af faderen)
  8. Lillen (af mormoderen) og 
  9. Babies Gulbis (af morfaderen) samt et bredt udvalg af:
  10. Lækkerhedsprinsen, Lillemanden, Basse, Guldklumpen, Lækkerbisken, Teobasse, Teodyret, Karl Køllehoved, Fedesen, Georg Nakkehår, ET, Alien  og ikke mindst Gylpe
Så ja, kært barn har mange navne, skriver hende, der i hele sin barn- og ungdom er blevet kaldt Pølle(dyret)... Jep, vi er gode til det der med kælenavne i min familie... Spekulerer til tider over, om Teodor nogensinde bliver klar over, hvad hans rigtige navn er :)

... Og så lige et sneak peak af noget, jeg kom til at gå i gang med - men ikke helt kan overskue alligevel.... :-/


Fortsættelse følger... Måske...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: