Om mig, Mannemor og Darut

Hej!
Jeg hedder Anne og dette er min blog. 
Jeg er født i 1982, hvilket betyder at jeg i skrivende stund er 31 år gammel.
Jeg bor i Århus sammen med min kæreste, Martin og vores søn, Teo fra august 2012.
Jeg føler hver dag ,at jeg er den heldigste kvinde i verden, fordi Martin og jeg fandt hinanden og fordi vi har fået lige præcis Teo <3


Folk siger tit, at jeg er høj, blond og larmende - og de har nok ret :-)

Jeg studerer engelsk og nordisk på AU (Aarhus Universitet) og arbejder pr 1/2-14 på mit speciale. 

Mannemor - navnet på bloggen stammer fra Teos kælenavn, da han  var mindre - Manne. Det lå lige til højrebenet og jeg finder, at jeg oftest ender ud i noget, der handler om Teo eller barn og baby i almindelighed :-)Darut er min drøm. Ganske enkelt. 
Som børn brugte mine søstre og jeg utallige timer på at ege 'kontor' og 'designere' - med rigtige papirer og telefoner. Det var ganske enkelt det fedeste i verden!!! Som teenager og tween (som det jo hedder i dag) havde jeg ikke mindre end 5 påklædningsdukker og over 1500 stykker hjemmedesignet tøj til dem :-) 
Jeg voksede dog lidt fra drømmen om at sy og designe og tog i stedet en masse år, hvor jeg prøvede at finde noget 'rigtigt' jeg var god til. Og jeg er god til engelsk og nordisk - men jeg ELSKER og sy, så da Teo lå i maven kastede jeg mig over ALT, der handlede om syning og konstruktion af baby og børnetøj. Det blev til en ordentlig stak forskellige ting  endnu før man kunne se, at jeg var gravid :-)
Jeg kan mærke, hvor glad jeg bliver, når at mønster bare virker og når jeg får nyt stof hjem, der bare lige var det jeg håbede på.
Tanken bag mærket er at lave lækkert, smart og anvendeligt tøj, der ikke hæmmer motorikken, klør eller er stift og ubehageligt i snittet. Alle mønstrene laver jeg selv og tilpasser med hjælpe fra Teo. Stofferne bruger jeg rigtig meget tid på at bestille hjem fra hele verden! Canada og Østrig er mine yndlingssteder <3
Alle modellerne er udviklet med henblik på bevægelsesfrihed og komfort for de små, buttede vidundere og jeg lægger stor stolthed i hele processen :-)
Hvis du har lyst til at se mere af, hvad jeg laver kan du finde min shop på facebook under darutshop.

Hav en fantastisk dag <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: