tirsdag den 4. februar 2014

5/52 og 6/52 med mere

5/52


6/52Vi har haft en uge med hard core influenza i vores lille hjem. Det trækker altså tænder ud, når de små bliver syge, for der er ingen måde at forstå, hvor de har ondt eller hvorfor. Der er bare masser af græd, snot og utilpashed. Teo har siden han var helt lille reageret på at være syg, ved at stoppe med at spise. Det er SINDSYGT hårdt, når man ikke kan få mad i sådan en lille størrelse og man kan se, hvor træt og afkræftet han bliver. Men værst er det for ham. Lægerne mener, at han er blevet mere modtagelig overfor sygdom generelt og luftvejsinfektioner især, fordi jeg fik veer tre måneder før termin og ved indlæggelsen fik lungemodnende medicin. Heldigvis er det vendt i går og han har været på legeplads i dag i højt humør med en appetit, der er på vej tilbage!


Der er imellem putning og trøstning blevet tid til at sy knapper i mit januar strikkeprojekt - en ulden body til Teo i ren, blød merinould. Den er blevet rigtig god i pasformen denne gang. Opskriften er oprindeligt fra Askeladen i Århus, men der er ændret på bredde, længde og størrelse på halsudskæringen, for at den er perfekt til Teo :-)
Jeg er hoppet med på bølgen der hedder 12 months of knitting, så forsøgsvis (og forhåbentlig) vil jeg kunne præsentere et nyt, færdigt produkt en gang om måneden - Hmm... ... Og selv om vi ikke fik huset i denne omgang, er der gået operation SEJT DRENGEVÆRELSE i den herhjemme. Der er indendørs legehus på tegnebrættet - som jeg forhåbentlig kan lokke et handyman familiemedlem til at hjælpe med at bygge (hint hint) - Legehuset ville også være godt her, hvor vi bor nu, så Teo, der ikke har sit eget værelse, kan få et lille sted, der er hans :-)Og så faldt vi (nok mest mig) for denne skønne wallsticker fra Tapeteksperten. Det passer perfekt til en dreng, der siger dador ca hundrede gange om dagen :-) Tror den bliver så fin på væggen i værelset engang!


Har nogen gode ideer/erfaringer med ting, der er uundværlige i et børne/drengeværelse?

Kram Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: