lørdag den 8. februar 2014

12 months of knitting

Jeg har forelsket mig hovedkuls i den norske hjemmeside, Pickles, der er fuld af de smukkeste og lækreste opskrifter til strik og hækling!

Der er allerede røget tre mønstre i kurven, som en del af 12 months of knitting projektet jeg har kastet mig ud i - nok mest med håb om, at det kan presse mig til at færdiggøre de projekter jeg starter på, når nu jeg deler dem her og på instagram...

Senere skal jeg helt sikkert også kigge på nogle af deres søde børneopskrifter!
Jeg leder stadig efter det helt rigtige garn til de tre nye opskrifter - der ligger en masse skønne garner på Pickles egen side, men jeg har noget med, at jeg helts vil røre ved og selv se garnet, inden jeg køber det - skørt midt i en tid med blomstrende netbutikker over det hele!

Her er de tre opskrifter, som jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med:


Du kan finde opskriften på den grafiske kjole her


Du kan finde opskriften på pilekjolen her


Opskriften på nederdelen kan du finde her

Lige for en god ordens skyld, så er dette ikke et sponsoreret indlæg - jeg vil bare gerne dele disse fantastiske opskrifter med dem, der læser med herinde :-)

Et andet sted jeg har søgt inspiration, er i denne længe ventede norske bog (de kan altså det der med strik, de nordmænd):


Bogen er fuld af sjove, skønne, søde og seje opskrifter til drenge fra 0-8 år, med inspiration fra gamle modeller og udtryk - den udkommer vist også på dansk inden længe!

Hav en skøn weekend

Kram Anne

4 kommentarer:

 1. Wauw! Den gule kjole er virkelig smuk! Jeg ved bare ikke, om jeg tør at kaste mig ud i noget så stort... Men wauw, altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. ... Og så er den ret let at strikke! Det er bare rundt og rundt i retstrik med lidt udtagninger og indtagninger, som er forklaret super fint i opskriften... Og på pind 6 går det mega tjept ;-)

   Slet
 2. I know!!! Er også helt forelsket i den!!! Den er så smuk og kan bruges langt ind i foråret også! Men jeg synes godt nok det er svært at finde garn, der giver det rigtige udtryk... Tør bare ikke bestille noget, jeg ikke har set selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske skal man bare kaste sig ud i det... Hvis man altså kan finde garnet og modet. :)

   Slet

Linkwithin

Relaterede indlæg: