onsdag den 29. januar 2014

Tips til isolering af barnevogn i kulden.

Nu bider kulden rigtig meget og sneen fyger - det kan godt gøre det, at sove ude i barnevogn til en kølig fornøjelse. På trods af dette har Teo altid sovet udenfor og gør det også i dag, hvor snestormen raser over Jylland. Heldigvis har vi en altan/terrasse med rimelig læ, så det tager en del af kulden MEN ikke desto mindre har vi taget ekstra forholdsregler, for at holde på varmen :-)
Jeg vil gerne dele vores tips, så andre måske kan få glæde af dem.

1. Vi har isoleret bunden af barnevognen - under madressen med flamingo, hvilket holder rigtig got på varmen.

2. Under lagnet, men ovenpå madressen har vi lagt et stykke tykt og lækkert uldfleece for at holde varmen yderligere fra bunden.

3. Siderne at barnevognen er også blevet isoleret med flamingo, så der ikke trækker kulde ind fra siderne.

4. Og sidst men ikke mindst ligger Teo i en 'sovepose' af to lag stof med thinsulate imellem og sin dyne over.

På den måde kan vi nøjes med at give ham strømpebukser, hue, en ulden sweater og hue på når han skal ud og sove, hvilket han godt kan lide, for så kan han bevæge sig mere, end hvis han sover i tykt tøj.

Ikke det mest farverige eller flot opsatte indlæg på bloggen, men et par gode råd, til andre, hvis børn bare sover bedre udenfor - som Teo :-)

Her er et billede af 'soveposen' in action i klapvognen, hvor den også er SUPER god i kulden:
Kram Anne <3

1 kommentar:

  1. Haha det er da meget sjovt, det eneste der lige mangler er isolering af barnevognens tag, så er den hjemme hehe en rigtig loftisolering :-)

    SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: