mandag den 10. februar 2014

Rygrad som en regnorm!

EJ, men prøv at høre her! Jeg har så meget respekt for alle dem, der følger diverse kure og diæter, laver livsstilsændringer og lever det sunde liv - gerne med billed-dokumentation på Instagram.
Men...
Jeg er altså ikke sådan en, overhovedet.
Pt sidder jeg i sofaen og har SKRIGENDE lyst til chokolade - og ikke et lille stykke eller modererede mængder, nej, CHOKOLADE som i mindst en hel plade Marabou eller en hel pose Dumle... Og cola også - og måske en pose Zuluer, som jeg ved er på tilbud i Brugsen og som jeg sagtens kan spise en hel pose af hver aften.
Vi spiser sund/varieret aftensmad hver aften, for Teo skal have sund mad - og han er af uransagelige grunde et barn, der elsker fiskefrikadeller og broccoli men nægter at drikke saftevand og spise for mange søde sager. Han har det i hvert fald ikke fra mig!!!
Resten af min dag er bare ikke sund på en måde, der er værd at dokumentere nogen steder. Jeg ELSKER hvidt brød og ris og pasta og jeg spiser sukker i overvældende mængder og gerne meget ofte.
Ærligt talt ville jeg ønske, at jeg havde disciplinen til at blive sund, men jeg har altså rygrad som en regnorm - BIG TIME!!!
Og trænings-wise går det ikke meget bedre, jeg HADER at træne - lige meget hvad der er tale om... Jeg gjorde det tidligere, fordi jeg havde Stine - min træningsbuddy... Men nu hvor vi er flyttet er hun ALT for langt væk til at kunne piske mig ned i centeret... Og jeg får det bare ikke gjort selv.

Jeg ved egentlig ikke helt, hvor jeg ville hen med dette indlæg - det lå ligesom bare og pressede sig på, da jeg igen sad med munden fuld af pasta og kiggede på det ene LCHF billede efter det andet og kunne mærke, at jeg blev lidt misundelig... Men endnu ikke nok til rent faktisk at tage mig selv i nakken og gøre en reel indsats for at blive SUND...

Mon ikke det kommer en dag - når jeg bliver voksen og også finder ud af, hvad jeg egentlig skal med mit liv og min uddannelse?

Kram Anne

3 kommentarer:

 1. Jeg er aaaaaaaaaltid sulten. Som i "jeg har lige rejst mig fra bordet og jeg er alligevel sulten"-sulten. I dag har jeg prøvet lchf i to uger og to dage og selvom jeg sagde til mig selv, at det kun skulle være tre uger (for at give det en fair chance og vide, hvad andre taler om) så tror jeg ikke, at jeg stopper helt. For ved du hvad? Jeg har været MÆT på den gode måde i to uger og to dage. Jeg troede ikke på, det kunne være muligt, men det er det. Og chokolade? Det kan jeg godt spise, men ikke mere end et stykke eller to for så er jeg mæt igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sejt!!! Se, det er sådan man skal skrive, for at gøre mig nysgerrig :-) Jeg kan godt lide den mad, der laves i LCHF, for jeg elsker kød... Men er bare ikke sikker på, at jeg kan undvære min pasta og mine croisanter X-D

   Slet
 2. Jeg troede heller ikke at jeg kunne undvære brød og pasta, men det har helt ærligt ikke været noget problem. Jeg startede på LCHF sidste sommer og spiste jordbær i stedet for slik - med flødeskum! M.U.M.S.

  SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: