fredag den 12. april 2013

Hverdagsglimt

Her er et par glimt fra min hverdag.
#1 I mangel på indpakningspapir valgte jeg at sy en indpakning til et computersleeve jeg syede til min skønne venindes fødselsdag - lidt fjollet, men meget fint:-)

#2 Det blev en Olfert!!! Ninis nye nusseelefant. Han er allerede helt tosset med at ligge og nusse med halen - og putte perlen i munden - hvilket er lidt svært, når sutten allerede er der.

#3 Første forsøg med at bage brød uden mel - det var SUPER lækkert!!! Er så heldig at have en mor, der lige dropper forbi med ingredienserne (nok for at snige sig til et kig på barnebarnet :-))

#4 En lææææænge ventet pakke fra Zara, fyldt med lækre sommer sager til Teo - inklusiv hans første sko, i mini størrelse 20.

#5 Udbyttet efter en tur til Kludemanden ved Harlev... BILLIGT og fantastisk udvalg. Nyt yndlings-indkøbs-sted!!!

#6 Henholdsvis et forsøg på at lave et billede til vores køkken/entré - det bliver noget med komplimentær-farver (hedder det det?). Et udsnit af et computersleeve til 'Faster Høne' og en sanseterning af stofrester, knapper og bånd - Teo ELSKER den:-)

#7 15/52

Har forresten hørt, at det er slut med nattefrost (Wuuuuhuuu!!!), så nu skal der plantes små fine stiklinger ud på terrassen... Glæder mig SÅ meget!!!

God weekend!!!

4 kommentarer:

 1. Sikke dog en masse flotte farver du omgir´dig med! Det kunne være fedt med en opskrift på det brød for det ser så lækkert ud! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Opskriften er fundet på politikens hjemmeside:
   http://politiken.dk/mad/opskrifter/ECE1777078/populaereste-opskrift-i-2012-stenalderbroed-fra-kong-hans/
   ... Og brødet er vildt lækkert!!!
   God bagelyst:-)

   Slet
 2. Hej Anne:) Har du set, at du har vundet min give away?:) Jeg kan ikke finde din mail, så vil du ikke sende mig din adresse på efausing@hotmail.com?

  SvarSlet
 3. Mums, det brød er lækkert :-)! Min søster eksperimenterer lidt med paleo pt. og har lavet en blog, hvor hun lægger lidt opskrifter op, hvis det kunne have interesse :-)
  http://paleovegetar.blogspot.dk

  SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: