fredag den 5. april 2013

Computersleeve og babystrik

Der er altså bare noget ved solskin, der gør, at jeg får lavet mere. Hele vinteren har der ligget stakkevis af stof og bunker af garn strøet med gavmild hånd ud over hele vores nye, fine hjem, men der er ikke rigtig blevet gjort noget ved det. Her de sidste par dag er det bare som om, at der er kommet gang i kreativiteten igen, som om solen får kreativiteten til at spire i maven på mig... Måske er det også fordi Teo nu er stor nok til at ligge og vælte rundt på gulvet selv - uden at pive?
I hvert fald er det begyndt at svinde i bunkerne (og der kommer nyt til, selv om jeg lovede mig selv at færdiggøre en hel liste projekter først...). Har endelig fået lavet et nyt sleeve til min computer, efter at have den enten liggende i et for stort og for sort neopren hylster, pakket ind i en bluse, eller bare stoppet under armen.
Det nye sleeve er fuld af forår og endda quiltet - mit første egentlige forsøg med denne teknik, som jeg synes er SÅ smuk.
Mere neon... Det er som om jeg lige har forelsket mig i neon-trenden lidt efter alle andre, for den mindede mig bare for meget om folkeskolen og cykelshorts...

Jeg har også fået gang i det lækre uld/cashmere garn, som har kaldt på mig fra sim kegle i flere måneder - og nu er det legitimt, for jeg er kommet til at vaske Teos uldne bodyer på 30 grader normalvask i stedet for uldvask, så de er krøbet og han mangler nye. De var ellers strikket i det blødeste silkeuld fra Askeladen, hvorfra opskriften også kommer. Teo har haft de små bodyer på under alt ligefra han blev født og kommer til at forsætte til han ikke gider mere. Askeladen har forøvrigt og så rigtig mange skønne legesager og uroer i træ, hvis man er i Århus, er det helt sikkert et besøg værd!


Den bliver så blød og varm på hans lille krop - så må vi leve med lidt fnuller i folden under hagen :-)2 kommentarer:

 1. super fint, er også vild med neon og har også lige fået syet iphonesleeve og tørklæder med et pift af neon :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt computersleeve
   Kan man bestille et til iPad og hvad vil det koste?

   Slet

Linkwithin

Relaterede indlæg: