tirsdag den 23. april 2013

Der er forår (og neon) i luften.

Sikke en fantstisk wekend det har været!!! Al den solskin har virkelig varmet min vinterkolde krop - og sutskoene (der virkelig er udtjente) er kommet i skraldespanden - foråret er kommet til Højbjerg!!! Godt nok har vi ikke sovet, fordi Teo er midt i et tigerspring af rang og mener derfor, at det er spild af tid at sove, når nu man kan krybe hele lejligheden rundt på rekordtid :-)
For mig betyder forår kaffe på terrassen med en god bog - så frem med terrassemøblerne (som vi har fået af mine forældre - fundet i storskrald... Utroligt, hvad folk smider ud). Nu er vores første hjem med terrasse også het klar til foråret og sommeren - med neon og blomster. Skal dog lige have syet nogle puder til stolene, men indtil videre må vi nøjes med dem fra sofaen:-)

Der blev også tid til lidt strikketøj og endelig er 'Charley' blevet færdig. Jeg har strikket den i samme uld/silke blanding, som jeg strikkede en body af for ikke så forfærdelig længe siden. Den passer Teo perfekt - fik endda lov at tage et billede af ham mens han havde den på, men et smil var for meget forlangt.


... Også her er der sneget sig en lille, bitte neon detalje ind gennem tråden i knapperne.

Sidst, men ikke mindst, har min far været på besøg - og det betyder som regel, at jeg får hængt noget op  (her er ene beton vægge og er ikke super ferm med en slagbormaskine, så venter på far)... Denne gang er turen kommet til mine skønne Wiinblad platter, som hanr ligget længe og ventet, mens jeg fandt den helt rigtige plads til dem.

Så nu hænger de altså her - i neonpink murersnor... Er så glad for, at de endelig kommer til deres ret igen. Både dem og vaserne er noget af det, jeg er mest glad for i dekorationsregi. Er helt pjattet med Wiinblads streger og glade mennesker. 

Nu er vi altså - hokus pokus - klar til foråret... Kom bare an du danske sommer, jeg elsker dig!!!

2 kommentarer:

  1. Hejsa. Du skrev på nogle retro duge jeg har til salg. Du kan lige skrive en mail så kan vi aftale nærmere :) Henridarling@gmail.com

    Mvh Henriette
    Det kreative hjørne

    SvarSlet
  2. Sikke en fed måde at hænge platterne op på! Det har jeg ikke set før (men har heller ikke fået surfet så meget rundt i blogland i lang tid). De bliver lige opdateret til 2013 :-)

    SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: