torsdag den 18. april 2013

En stor baby.

Puha... Vi har lige haft besøg af Blå Kors, som skulle tynde lidt ud i vores møbler... Jeg har nemlig været vd at flytte rundt og - til mandens store fortrydelse - har det betydet farvel til blandt andet vores store øreklapstol. Nu skal resten ud til storskrald på tirsdag og så har vi igen plads og lys i hjemmet... Den egentlig grund til al omrokeringen er faktisk, at Teo snart skal ind på sit eget værelse og sove (piv, siger den stakkels moar, som slet ikke kan forstå, at hendes lille, bitte baby er blevet så stor).
I øjeblikket er det værelse mit sy-værelse/tørre-vasketøj/hjem-for-alle-de-projekter-jeg-ikke-er-færdig-med-rum. Tror i virkeligheden ikke det behøver at blive 100% børneværelse med det samme, for Teo vil jo helst være der hvor vi er indtil videre - og så har jeg også tid til at lave værelset helt som jeg gerne vil.


Skal også have samlet noget inspiration sammen og fundet helt de rigtige ting. Indtil videre bliver min lille prut dog hvor han er - nemlig lige ved siden af min side af sengen (og også i min side af sengen til tider), for det er bedst, så længe han stadig vågner om natten :-)
Er forresten snart færdig med den lille uld/silke sweater fra Wilfert - og den er SUPER fin og blød. Når den er helt færdig, skal jeg så, om jeg kan lokke et lille billede ud af Babylicious.

2 kommentarer:

 1. Skynd dig at checke Fru Fausings Fiflerier ... Du har vundet give awayen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)
   Jeg har mailet med hende - det er så skønt og glæder mig vildt meget til at modtage tørklædet :-)

   Slet

Linkwithin

Relaterede indlæg: