tirsdag den 5. november 2013

Et lille tip.

Dagens indlæg bliver kort, men forhåbentlig brugbart.

Jeg HADER bodyer med amerikansk hals - HADER (og det er ellers et ord jeg er sparsom med at bruge). Der findes så mange fine modeller og farver og prints jeg ikke kan købe, fordi Teo er lang og slank, hvilket resultere i en halsudskæring, der enten sidder helt ude på skuldrene eller en, der er åben helt ned på brystet - og ingen af delene fungere med et barn, der fanger ALLE forkølelser, influenzaer, vira og ovenikøbet har astmatisk bronchitis.

I ren og skær afmagt har jeg forsøgt at finde en løsning og har prøvet ALT, for vil så gerne putte Teo i Småfolks skønne prints... Og i nattens mulm og mørke kom jeg pludselig på en ide - som ikke umiddelbart ville hverken ødelægge bodyerne eller gøre Teo tosset, som når dem jeg har forsøgt at sy sammen skal bakses ned over hans lille hoved...

TRYKKNAPPER... 

Og det virker som en drøm!!! For sølle 68 kr hos Kludemanden i Harlev købte jeg en ordentlig spand trykknaper og voila har vi nu en hel bunke brugbare bodyer med fine prints, amerikansk hals OG trykknapper!!! 



... Og så må jeg lige dele da nye bukser jeg har syet - de var egentlig til shoppen, som nu har bredt sig til facebook også (Darut), men de var så fine, at jeg har snuppet et par til Teo også (dog med sort/grå stribet rib)


Synes de er SÅ seje med biller på :-)

Bukserne nedenunder måtte jeg også sy et par ekstra af (dog med støvet grøn rib), igen fordi de er så skønne, men også fordi der bare ikke er noget sødere end en lille babymås i baggy bukser <3


Kram

2 kommentarer:

Linkwithin

Relaterede indlæg: