lørdag den 2. november 2013

Pusletaske.

November og dermed sy-til-din-baby-måned er skudt i gang!
Da i går skulle fejre min søster og hendes speciale, som lige er blevet afleveret havde jeg ikke tid til at sy noget kun til baby. Jeg ville sy en taske til min søster - en tote bag med masser af lommer og lækkert print. 

Sådan ser den ud - billederne er ELENDIGE! - men den blev så fin og selvom jeg var bange for, at den var for vild til hende, så blev hun virkelig glad for den:-) Jeg håber den bliver brugt rigtig meget!!! 
I tråd med udfordringen om baby, kom jeg til at tænke på, hvor sej den ville være som pusletaske med alle lommerne og pladsen... Så nu er den altså blevet til mit første baby-indlæg i november, selvom den er syet til computer og ringbind:-)

God søndag til alle:-)

6 kommentarer:

 1. Du har helt ret! Den vil være en rigtig fin pusletaske :-)

  SvarSlet
 2. Ja, ikke? Tror også jeg hellere må lave en til mig selv også ;-)

  SvarSlet
 3. Hov! Min kommentar er væk:( Nå, men jeg skrev, at den er SÅ fin!!!! Og at jeg kunne ønske mig en diy, hvis du har tid:)

  SvarSlet
  Svar
  1. JÆJ!!! Synes også selv, den blev rigtig god:-) Og den er allerede i brug. Jeg skal nok se, om jeg kan få bikset en diy sammen, men er elendig til at tage billeder og skrive udførligt, for jeg gør bare tingene uden at tænke rigtigt over det :-D
   Kram

   Slet
 4. Wauw, hvor er den sej! Så fin og praktisk. Kan godt lide at det "vilde" stof er indvendigt - så det er en god detalje med frækt foer :) Tror den kunne være så god som pusletaske - som jeg selv er på udkig efter. Er det dit eget mønster? Hvis du laver en til kunne du måske overveje en diy? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak <3 Sjovt, du skriver det med foret, for havde egentlig oprindeligt tænkt mig at gøre det omvendt, men ombestemte mig i sidste øjeblik og er vildt glad for det!!!
   Det er mit eget mønster, så skal nok lige se, om jeg kan få snøvlet mig sammen til at lave en diy - og om jeg kan gøre det udførligt nok :-)
   Kram

   Slet

Linkwithin

Relaterede indlæg: