onsdag den 4. september 2013

Nu skal det altså være!

I november sidste år flyttede vi fra Århus midtby og ud til Højbjerg. Vi bor nu i en dejlig, stor lejlighed med stor altan og kort til skov og strand. Det er helt perfekt til vores lille familie og vi er efterhånden ved at finde os til rette, så godt som man nu kan på en SU:-)
Vi sover alle tre i det ene værelse og har stue/spisestue og legerum i det andet. Begge de to rum er fine og indrettet brugbart og hyggeligt. Men...
Det sidste rum, som egentlig skulle have været Teos værelse, men som blev mit syværelse indtil han bliver større er bare ikke i orden!!! Det er lidt blevet et sted, hvor døren altid er lukket og hvor vi stiller de ting vi ikke lige når i kælderen med eller ikke lige ved, hvor vi ellers skal gøre af:-S
Som det fremgår af billederne, er det mest af alt en stor rodebutik, hvor jeg skal holde tungen lige i munden, for st komme rundt.

... Det virker ret uoverskueligt, men nu skal det altså være!!! Jeg skal forhåbentlig i fremtiden bruge meget mere tid herinde, så det ville være rart, hvis det var et lækkert og hyggeligt rum.
Første etape er, at få båret alt det gamle babytøj og de gamle babyting inkl tremmesengen ned i kælderen og så ellers få sorteret det hele... Der er nok at tage fat på, men jeg glæder mg allerede, til det bliver færdigt!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: