onsdag den 19. juni 2013

Four days, four dresses.

Har virkelig været i krea-zonen de sidste par dage. Det må være solen og den snarlige tur til Nordjylland og sommerhus med familien, der inspirerer... Og så en dreng, der i tiden sover rigtig fint (blandt andet også lige nu, mens jeg skriver :-))
Jeg holder fast i min genbrugschallenge - og har fået lagt et par nye kreationer til samlingen... Skal nemlig have brugt en hel del af ALT det stof jeg har liggende, inden jeg investerer i mere - synes min kæreste og jeg kan godt se pointen.
Det er blevet til hele fire kjoler på fire dage.
Den første er en genbrugssag fra den lokale genner - billig og nok afleveret pga de store blå skjolder under armene... En varm aften og en meget farveholdig cardigan, måske? Den er en del af H&Ms Gardden Collection (fra sidste år - synes jeg at mindes) og jeg ønskede mig den blå version, men nåede aldrig at få fingrer i den... Det har jeg fået nu - vha Dylon tekstil farve, som heldigvis var på tilbud i Matas, fordi det er en udgået farve. Er allerede VILDT glad for den - på trods af de hvide syninger.
Her er det noget stof fra Stof og Stil, som jeg har haft liggende i flere måneder, men som bare ikke helt er blevet til noget... Jeg er egentlig ret tilfreds med kjolen, men det er svært at vise den ordenligt på billeder... Regnbuestoffet i lommerne gør mig helt vildt glad :-) Hvis jeg skal sy den op igen, så skal det helt klart være i noget lidt tyndere stof, så den kommer til at falde lidt pænere.
Resten af de skønne, grafiske stof blev til denne ultra-stramme midi kjole - igen syet ud fra hovedet, men med inspiration fra mine yndlingstoppe fra samsø/samsø - stikningerne er neonpink (hvilket er mega svært at gengive på  billeder, men som gør sig rigtig godt i virekligheden.
Sidste skud på stammen er denne SKØNHED, syet efter dette Vintage Vogue mønster. Jeg har kun skullet ændre en ganske lille smule på formen af toppen - og mangler lige an hægte til nakken, ellers er den perfekt - og den er bare fantastisk at have på, føler mig som en prinsesse:-) Den er super let at sy, rigtig behagelig at have på og bare smuk at se på. Jeg skal helt sikkert sy mange flere - i forskellige længder og med forskellig udskæring. Denne version er syet af et gammelt dynebetræk, som jeg har købt for 25 kr i Hammerum. Der er syet en lille bomuldsblonde i taljen, som jeg har fået af Martins mormor og så nogle fine lyseblå kantebånd med hvide prikker i hals og ærmegab. Den er min nye yndlings. Arbejder også på en DIY på babybukser og en lille cardigan fra "Babystrik på pinde 3" af Lene Holm Samsøe, som kan købes her hos Yarnfreak - og som er fantastisk!

Er der andre, der har erfaringer med Vintage Vogue? Og i givet fald, hvilke mønstre?

God sommeronsdag med regn og det hele :-)

7 kommentarer:

 1. Hvor er du dog produktiv! Nr 2 er bare helt fantastisk.. Har du et mønster eller er den også bare ud fra hovedet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Cille:-) Jeg har lavet nr 2 ud fra hovedet også, men har lidt tegninger liggende af ideen - dog uden mål... Prøver at lave dem til en improviseret DIY, så må vi se, om de kan tydes:-)

   Slet
 2. Hvor er det fedt, at du er så aktiv! Jeg er tosset med ryggen på nummer 2!!
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Astrid!!! Prøver at lægge mit 'mønster' ud med forklaringer... En slags halv DIY uden rigtige billeder af processen:-)

   Slet
 3. Hvor er de bare pisse flotte!!! Sejt! Som de andre er jeg også forelsket i nr 2:)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAAAAAARK!!! Ser vist ud til, at jeg må ud i en slags DIY af mine tegninger og 'mønsteret'... Så må vi se, om det kan tydes:-D

   Slet

Linkwithin

Relaterede indlæg: