torsdag den 6. juni 2013

En vinder er fundet:-)

Midt i fødselsdagsfejring og meget hidsig baby, gik det op for mig, at jeg skulle finde en vinder af min første giveaway - for det er jo i dag den skal trækkes og jeg nåede også 50 faste læsere.

TUSIND TAK for interessen og alle de fine deltagelser... Jeg havde helt ærligt ikke troet, at jeg ville nå 50, så det er jo en fantastisk fødselsdagsgave i sig selv!!!

Men altså - en vinder er trukket, så STORT TILLYKKE til


KATRINE GUNNERSEN:-)

Håber du bliver glad for garnet, som jeg sender i morgen.

7 kommentarer:

 1. Jeg har prøvet at maile Katrine - men mailadressen virker ikke... Kender nogen hende???
  Eller ser du selv indlægget, så skriv gerne til mig, så du kan få din gave:-)

  Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne!
  Det var da mærkeligt. Men SUPER dejligt - glæder mig til at komme i gang.
  Min mail er Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 3. Og hvor er det et fantastisk badekar med boldene.. Det legede Filippa også meget i, da hun var mindre - nu leger hun i stedet "smid-alle-boldene-alle-vegne" legen

  SvarSlet
 4. Så spammer jeg dig da lige med kommentarer :)
  Så har jeg været inde og finde den side, hvor jeg tilmeldte mig "kampen" om de fine garnnøgler - og ja! Jeg har skiftet email senere, da forum fra den ene dag til den anden valgte at nu kunne man kun modtage de mail, som endte med godmail.dk... Så nu har jeg skiftet til stabile gmail.com

  Og mht eksamen - jeg troede det var eleverne som var pressede og som det var synd for - ja, ja jeg får timer får det, men eftersom det er første hold jeg skal have op, så skal jeg ud at "opfinde" alle mine tekster og vinkler - det tager sørme lang lang tid...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha!!! Det lyder til, at du har nok at se til i disse dage... Jeg håber, at garnet kan være din gulerod - eller en af dem - til sommerferien, som ligger liiiige om hjørnet:-)
   Endnu engang tillykke! Sender dig lige en mail.

   Slet
 5. Энн, большое спасибо за розыгрыш! Поздравляю победительницу!)

  SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: