tirsdag den 20. oktober 2015

Lige et øjeblik...


Nej, altså nu må I virkelig have mig undskyldt, Venstre!!! 
Må jeg bede om bare en anelse ørenlyd i denne debat, der jo faktisk også handler om mig og min familie? Er jeg en dårlig borger, fordi jeg har valgt at være hjemme med mine unger? I sidste uge skulle jeg bestemt skynde mig at få nogle flere børn og gerne for ti år siden... Nu mener I så at jeg skal smide selv samme unger 38+ timer i institution og arbejde endnu mere - for at tjene penge til rengøringshjælp og barnepige? Når nu jeg klarer begge ting ganske fint og gratis selv... Mens jeg opdrager mine unger. 
Undskyld mit franske, men det er simpelthen så grimt og snævertsynet udtalt!!! I burde skamme jer virkelig meget over overhovedet at tænke den slags!!! Tænk at udtale sig sådan. I skærer og skærer i pengene til dagpasningstilbuddene, sætter nomeringerne op og gør hverdagen så stresset og fyldt med administrativt arbejde for pædagogerne, at hverken de eller børnene har en chance for ro og nærvær i hverdagen.
Hvad med rent faktisk at råbe vagt i gevær, bede os forældre stikke egoismen skråt op og faktisk tage vare på de børn vi sætter i verden (som ikke selv har bedt om at blive født)? Det er trods alt dem, der er ansvarlige for vores fremtid... Lad os stå sammen og sørge for, at de vokser op og bliver sunde, raske og trygge mennesker!!! 

1 kommentar:

  1. Enig! Det kommer aldrig til at ske herhjemme, jeg ELSKER at være sammen med min søn og være hjemme. Phillip er afsted Max 25 timer om ugen, i en lille privat dagpleje. Nu hedder det jo snart børnehave, og ville ønske at man kunne få deltids plads, men det er ikke rigtig kommet til Horsens endnu. Men han kommer ikke afsted flere timer, af den grund..
    Jeg vil nyde mine børn, mens de er små og gider mig, så må vi tage karriere senere, hvis jeg overhovedet gider det!?

    SvarSlet

Linkwithin

Relaterede indlæg: