Næste gang vil jeg nok lave tre lidt mindre bunde i stede for to store - det ser bare flottere ud.
Opskrift:
Skum:
1/2 liter piskefløde
1 pose frosne hindbær (optøede)
4 spsk flormelis
2 eller 3 passionsfrugter alt efter hvor store de er
Marengs:
6 pasteuriserede æggehvider (4 bægere)
5 dl sukker
3 spsk lakridspulver
mikro lidt salt
Pynt:
1 bakke friske hindbær
1 granatæble
Marengs:
Pisk æggehviderne stive med salten.
Tilsæt sukker og pisk yderligere.
Tilsæt lakridspulveret og vend det i - det er ekstra lækkert, hvis du ikke blander det helt jævnt, så får marengsen en marmor agtig overflade.
Tegn to/tre cirkler på bage papir og gør papiret vådt.
Smør marengsmassen ud i et jævnt og tykt lag lidt indenfor cirklerne.
Bag i ovnen på 100grader i ca 1,5 time (90 minutter)
Lad bundene køle af på en rist.
De skal være helt sprøde udenpå og gerne lidt klistrede indeni.
PAVLOVAEN SAMLES LIGE INDEN DEN SERVERES; ELLERS BLIVER BUNDENE SEJE!!!
Skum:
Pisk fløden stiv (mere stiv end, hvis du bare skulle lave flødeskum)
Tilsæt flormelis, frosne hindbær og indmaden af passionsfrugterne og vend det sammen.
Saml pavlovaen som en lagkage med masser af friske hindbær og granatæblekerner som pynt og spis med det samme...
Det er HIMMELSK!!!
Hav en dejlig aften -
kram Anne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar