tirsdag den 14. juli 2015

Go DARUT!Har i den seneste tid syet virkelig mange bloomers til Dagmar - i mange forskellige udgaver og er virkelig forelsket i denne form for syning, der giver så rig mulighed for at udfolde sig kreativt. 
Til Teo har jeg hele tiden elsket det super praktiske og behagelige baggy-mønster - og nu, hvor han er gammel nok til selv at gå på opdagelse i mit stoflager er det ekstra sjovt at sy til ham. Den nyest fornøjelse - der gør ham endnu mere glad for de ting jeg syer - er, når han får lov at hjælpe. Min arbejdstid i syværelset bliver tifold skønnere, når min lille hjælper pludrende sidder på gulvet og klipper i stofrester, hjælper med at træde på pedalen til overlockeren eller styre hastigheden på symaskinen<3
I de stunder, hvor vi bare sidder og hygger sammen og han bliver en del af mit arbejde, som jeg i forvejen elsker, kan jeg mærke, at kreativititeten, som så meget andet, vokser med min glæde... Og hvad kunne på nogen måde gøre mig  mere glad end at dele det jeg holder så meget af med mine unger? 
Det får mig til at ønske og kæmpe endnu hårdere for at opnå drømmen om et liv som selvstændig - med tid til at være sammen med mine vidunderlige unger.
Indtil videre er det blevet ved min lille facebookshop, hvor jeg har rig mulighed for at interagere og samtale med de dejlige mennesker, der er interesseret i det jeg syer. Det sætter jeg stor pris på og synes det giver en nærhed og måske også en forståelse af, hvad jeg egenligt lægger i mit arbejde, mine designs og valg af stof, tilbehør og mønstre. Det giver mig til dels også større mulighed for, at vise processen bag, hvilket giver en større forståelse for, at jeg - desværre - ikke kan hamle op med priserne i H&M, men også for at finde præcis den sammensætning eller udformning, der passer til den enkelte. Dét elsker jeg - og er bange for, at det ville gå tabt i en almindelig webshop... Selv om det unægteligt er en del lettere og mere overskueligt :-)
Indtil videre bliver det ved den lille shop og små stykker stof, der giver meget få ens produkter. Det er noget logistisk rod, men jeg er tosset med det og når på den måde aldrig at blive træt af hverken modeller, stof eller detaljer og det er SÅ vigtigt!!!

Hav en dejlig aften ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: