onsdag den 6. maj 2015

Bloggeren, der forsvandt - og hvad, der bragte hende tilbage.

Så gik der et år - sådan lige pludselig og uden jeg opdagede det... I hvert fald i blog regi.

Har flere gange kigget herinde og overvejet forskellige indlæg, men der har ligesom manglet det sidste lod på vægtskålen. Jeg føler, at jeg har manglet noget relevant at skrive om.

Og så kom det pludselig dumpende ind på Instagram af alle steder. En anden blogger (hvis navn jeg indsætter senere) søgte via Orifarm familier, der ville teste deres Duolac produkter.


Det ville vi gerne og få dage efter dumpede denne dejlige pakke ind i postkassen. 

Duolac er en serie af produkter til voksne og børn indeholdende mælkesyrebakterier, der skulle være gode til at støtte og hjælpe vores immunforsvar. Du kan læse mere om produkterne og bestille dem her.

Som mor til en dreng i vuggestuealderen on en lille pige på 1/2 år, er der ALTID snottede næser, hosten og en snert feber på parcellen. Vores  søn har, som jeg nåede at skrive lidt om, inden livet lige løb stærkt, døjet med enormt meget og slem sygdom og er pt i behandling for astmatisk bronkitis og har lige fået sit tredje sæt dræn. Lillesøster har også fået dræn. Der har altså været gang i sygdommen herhjemme og immunforsvaret især hos Teo trængte til en hjælpende hånd.

Det er altid så svært, at skrive ægte, begejstrede indlæg om noget, man har fået lov at teste, så det her indlæg har faktisk været ret længe undervej. Hvordan gør man lige, når man virkelig gerne vil forklare, hvor glade vi er blevet for produkterne, som gennem ni uger er blevet indtaget sammen med den daglige vitaminpille af 3/4 af vores lille familie?

Jeg kunne i virkeligheden godt skrive om, hvor meget vi har været til lægen og hvad Teo har fejlet - og har endda en kladde liggende i den genre, men det er bare ikke super interessant i dette regi. Kort sagt, så har han været meget syg - som i 198 sygedage i 2014. 
Der er så mange måder at præsentere produkterne på, men jeg vil egentlig helst holde mig til det, jeg kan stå inde for og de oplevelser vi har haft - sådan helt konkret. 

Teo elsker for det første de små bamseformede piller med smag af vanille - han kalder det mavens bedste ven :-) 

Det er så fint med formen, der gør det lidt sjovt for børn at skulle tage en ekstra pille og så smager de bare lige lidt mindre syntetisk end de kendte børnevitaminer. Ud over det, har der ikke været nær så meget eller så alvorlig sygdom. Der har faktisk ikke været behov for at blive hjemme fra vuggestuen siden vi begyndte med Duolac. Jeg tror ikke på mirakler og er sikker på, at det mildere vejr og den rigtige medicin mod astmatisk bronkitis også spiller en rolle. Faktum er dog, at Teo er mindre syg og at den sygdom der kommer forsvinder hurigere og bliver langt mindre alvorlig og omfattende end tidligere. 
Martin og jeg har slet ikke været syge og jeg er blevet ret vild med den smag der er i pulverudgaven af produktet på min yoghurt om morgenen :-

Vi er svært begejstrede for Duolac herhjemme og vil fortsætte med at tage det fremover. Jeg tør også godt anbefale produkterne videre, hvis der er nogen, der trænger til et boost til immunforsvaret - både voksne og børn. 

Hurra, for naturlige og skønt smagende produkter, der kan give et lille skub til et lidt slattent immunforsvar gennem sunde tarme <3 

Herhjemme elsker vi DUOLAC ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: