onsdag den 23. april 2014

Bilka.dk goes camping

Så nærmer sommeren sig og dermed sommerferien...
Og hvad er det lige man laver med en 2-årig, der har konstant krudt i røven og ikke trives i varme? Man tager en uge til Frederikshavn med mors familie, en uge til Hamme med fars og en uge på camping i splinternyt og MEGA lækkert telt med oppustelig luftmadras og tre gange sovepose (hvoraf den ene er MEGET lille <3).
Som jeg har nævnt før er jeg jo ikke den store tag-ned-i-byen-med-bus-og køb-en-masse-i-forskellige-butikker-ogslæb-det-med-hjem-i-bussen og jeg er heller ikke sådan en, der tager i Spejdersport og får kyndig vejledning, for det gider jeg simpelthen ikke... Al respekt for dem, der gør!!! Vi skal afsted i en uge og skal bruge noget funktionelt, let og børnevenligt...
Og så var det jo vi kiggede på Bilka.dk... Og fandt det hele, skrev ned og nu mangler vi bare at køre en tur ud og hente det hele. Det er awesome!!!
Hurra for det!!! Ikke alene er det en overskuelig hjemmeside, der er også TIP-TOP service, når man ringer til kundeservice med tusind spørgsmål.
Her er et billede af de seje ting:

Teltet kan du finde her til 799,-

Soveposen findes her til 249,-

Og luftmadrassen er herfra til 99,-

Nu mangler vi bare at finde ud af, hvor vi skal hen :-)

Og så må næste ønske på listen være (ud over en have) et drivhus... Blev midlertidigt distraheret i min teltsøgning af et drivhus på Bilka.dk - sådan et skal vi da have til tomater, agurker og lidt peberfrugt!

Kram Anne

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bilka.dk, men ord og meninger er helt mine egne!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: