mandag den 10. marts 2014

Fem FANTASTISK fine forårs favoritter.

Oh yes, I went there - fem f'er i en overskrift ;-)

Efter vi er flyttet til forstaden og der er kommet barn på parcellen er det blevet lidt småt med de der ture ind til byen. Tilgengæld er jeg blevet kæmpe fan af net-shopping - en farlig og vidunderlig måde at få brug for ting, man ikke vidste man manglede.
I øjeblikket er det Magasins hjemmeside, der er min favorit. Lækkert design og let at finde rundt på, så hvorfor ikke bruge den til at vise de fem ting jeg/vi HAR BRUG for, for at være rustet til foråret?

Jeg har valgt en ting til mig, en til Martin, en til Teo, en til hjemmet og en til huden... Bare for at komme hele vejen rundt, når nu alle ting er samlet på et forårslækkert sted.

Til mig:

De her FANTASTISKE leo-sandaler fra Angulus, som du kan finde her. De koster 999kr, men tror, både fordi Angulus bare altid har en perfekt form/følelse og fordi de er så fine, at jeg vil iføre mig spenderbukserne og investere i dem alligevel :-)

Til Martin:


Fede termojakke fra Knowledge Connon Apparel, fordi den er så mega lækker - og lidt mere sej end så mange andre termojakker. Tjek den gode pasform og de skønne messing/læder detajler, der giver den et lidt mere poleret look. 1499kr og du kan købe den her.

Til Teo:
En super lækker strik fra Racoon, som kan bruges inden det bliver varmt nok til at gå i bare arme - er helt tosset med knapperne. Oversigten over børnetøj finder du her mens cardiganen ligger her og koster 379kr.

Til hjemmet:
Denne smukke, smukke lampe fra Alma's Room - Early Bird. Der er bare et problem... Jeg vil gerne have flere end en - og helst en i hver farve... Men indtil videre er denne turkise min yndling - du kan finde den her til 579kr.

Til huden:
I know, den er næsten for let, men det er - hands down - den lækreste og bedste solcreme jeg nogensinde har prøvet! Og man skal aldrig gå ned på faktor, så jeg snupper gladeligt en 50er :-) du kan finde den her til 375kr.

Altså, fem ting jeg ikke kan leve uden i foråret ;-)

Kram 

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Magasin - men meninger og ord er mine helt egne :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: