torsdag den 28. februar 2013

Nyt voksibetræk og nyt strikkeprojekt!

Så blev der lige lavet et nyt betræk til Mannes voksi. Min søster var med til at vælge stoffet og jeg er blevet super glad for resultatet, selv om jeg egentlig ville have haft denim på ydersiden.
Her er først lige et billede af starutten i den gamle pose:


Den nye endte med at se sådan ud (efter mange svedende timer foran symaskinen med opsprætteren ved hånden):Er faktisk piv tilfreds med resultatet... Og så er den turkise farve i foret SÅ fin til Teo. Har brugt det andet betræk som mønster - en last jeg er ret forfalden til og som ofte ender i fiasko, fordi jeg er for doven til at bruge et rigtigt mønster og læse en vejledning igennem først!
Jeg er slem til at ville gøre tingene i det øjeblik jeg får ideen til dem og ikke altid liiiige overveje, om mit første indfald nu også er den klogeste tilgang... Håber stadig, at jeg lærer det en dag :-)

Når nu voksien er ude af verden skal der noget nyt til - og et strikkeprojekt er hvad det blev til! Har fundet den lækreste opskrift i 'Cherished' af Kim Hargreaves - modellen hedder Ember og er virkelig fin!

Garnet er det fineste og blødeste meriono uld, der desværre er lidt for tyndt til opskriften, så jeg er nødt til at strikke med tre tråde, men det er så blødt og lækkert. Glæder mig til den er færdig, så jeg kan bruge den med en silketop og et par slidte jeans.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Linkwithin

Relaterede indlæg: